Reggel 8:00-kor kisbusszal V. Judittal és M. Balázzsal ellátogatunk a Lakitelki Népfőiskolára, ahol a  Kölcsey-házban Lezsák Sándor (Országgyűlés egyik alelnöke) köszöntött minket. Majd megtekintettük a komplexumot kívülről, és Széchenyi-házban elhelyezkedő könyvtárat. Az 1943-as balatonszárszói találkozó 70 évfordulója rendezett emlék fotókiállítást, amit, Lezsák Sándor nyitotta meg. Az elnök Úr meghívott minket egy ebédre a Vendégházba.

A Népfőiskola honlapja itt található.

Lakitelek után utunkat Kecskemét felé vettük. Volt egy kis időnk míg a Katona József Könyvtárba vártak minket, így megtekinthettünk, a kecskeméti Városházát, a Főteret, a Cifrapalotát és a Zsinagógát. A könyvtárban Vasné Mészáros Katalin (KJK-igazgatóhelyettes) fogadott és mutatta be a könyvtárát részletesen.

A könyvtár honlapja itt található.

Szerző: Szüts Etele  2013.09.21. 10:27 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eteleinthehouse.blog.hu/api/trackback/id/tr15526984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása