2013-09-16_14_00_08_1379340399.jpg_1632x1224

Ösztöndíjas kollégák ismertették könyvtárukat az OGyK-Deák termében:
Hajnal Anna (Vajdaság, Zenta - Thurzó Lajos Művelődési - Oktatási Központ)
Orosz Tímea & Gönczy Katalin (Kárpátalja, Beregszász - II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolai Könyvtár)
Papp Kinga (Erdély, Kolozsvár - Erdélyi Múzeum Egyesület)
Virginás Péter (Erdély, Kolozsvár - Nemzeti Kisebbségkutató Intézet)

Jelen volt Maltsik Balázs (OGyK-Nyilvános Szolgáltatások Osztálya-Szakreferensi szolgálat), Villám Judit (OGyK-Nyilvános Szolgáltatások Osztálya-Szakreferensi szolgálat) és Redl Károly. R. Károlyt a Markója Szilárd váltotta a vége felé.

Barlanginé dr. Kelemen Ida (OGyK-Képviselői Információs Szolgálat Osztályvezezője) elkisért minket egy Bizottsági Elnöki Értekezletre, amit Balczó Zoltán (Országgyűlés egyik alelnöke) vezetett le pontban 12:30-kor, az ülés végén Dr. Beczkay Edit (OH-Bizottsági Főosztály) mondott pár szót.

M. Balázs lekísért minket a Stúdióba, ahol Kiss Andor (OH-Telekomunikációs Osztály-munkatárs) mesélt röviden Parlamenti közvetítések rendjéről, mikor távoztunk, akkor jött meg Sóváry Zoltán (OH-Telekomunikációs Osztály-Stúdióvezető).

Szerző: Szüts Etele  2013.09.16. 16:06 Szólj hozzá!

Címkék: budapest parlament könyvtár stúdió országgyűlési

A bejegyzés trackback címe:

https://eteleinthehouse.blog.hu/api/trackback/id/tr935517239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása